Reumertnominering til “Tandfeen”

"Tandfeen" er blevet nomineret til en Reumert som "Årets Børne- og ungdomsteaterforestilling 2022". Mens vi venter på afgørelsen d. 12. juni, sender vi en kærlig tanke til Kim Fupz Aakeson som endnu en gang har leveret os en fantastisk historie, som vi har kunnet sætte i scene, fabulere over og gøre til vores egen. Også tak til alle medvirkende i produktionen, som gennemførtes i den mørkeste coronatid, hvor der var meget langt til publikum og hvor teater føltes som en sært uvirkelig beskæftigelse. Forestillingen turnerer i efteråret 2022 og foråret 2023.

“Pinocchio” på engelsk

Vi har længe håbet på at kunne præsentere vores "Pinocchio" i udlandet, men de sidste 2 år har coronaen gjort det umuligt at komme ud i verden med vores teater. Nu spiller forestillingen på den internationale showcase Danish+ i Århus i sin engelske version. Det sker d. 10. maj kl. 9.45 på Teater Refleksion. Forestillingen har også turne til efteråret 2022. .

“Ned på jorden”

Teater Patraskets nyeste forestilling blev godt modtaget på Aprilfestivalen i Esbjerg. De, der før har set vores forestilling "FLYV", vil kunne genkende det gamle dukkeførende ægtepar Arthur og Martha. "Ned på jorden" er således relateret til "FLYV": Skabt med samme instruktør og med en historie, der udspringer af det omvendte tema af "FLYV"s, nemlig faldet - ned på jorden. Forestillingen turnerer i efteråret og bliver præsenteret bl. a. på Horsens Teaterfestival og Festival of Wonder i Silkeborg.