Om Teater Patrasket

Teater Patrasket har eksisteret siden 1985 som et primært skuespillerstyret teater. Vi har hjemme i København, men turnerer over hele landet – og nogle gange også ude i verden – med vores forestillinger for børn og unge og deres voksne.

Vores baggrund er arbejdet med fysisk teater og mime efter Jacques le Coqs principper på Comedia School i København, men vi har gennem årene også optaget mange andre inspirationer i vores teatersprog.

Vi laver teater for børn – men mest af alt for mennesker.
Med afsæt i børnepublikummet vil vi lave teater, der er enkelt i sin form og universelt menneskeligt i sit indhold – og som derfor også godt kan ses af voksne.

Vi ønsker at skabe teater med hjertet, at berøre vores publikum gennem stærke historier, som i sin form samtidig åbner for legen, magien og poesien.
Vi søger et fysisk og visuelt udtryk og har fokus på at integrere spillet og legen med virkemidler, scenografi, dukker m.v. i teaterfortællingen. .
Og så tror vi på humorens forløsende og menneskeliggørende effekter:
Komikken som det overskud, der giver os mod og distance til sammen at bære livets små og store trængsler.

Gennem årene har vi lavet omkring 25 forestillinger, og har modtaget støtte fra Kulturministeriets midler til størstedelen af vores produktioner.

Book en forestilling

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du er interesseret i en forestilling. Du har også mulighed for at sende os en besked via nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.