Smash

Thomas spiller tennis. Hele tiden. For han har talent og vil være god – den bedste, ligesom Bjørn Borg.
En dag kommer Frederik og Thomas lader ham spille med, bare for sjov. Han lærer ham slagene og tager ham også med i klubben.
Men så begynder Frederik at blive god – lidt bedre end Thomas lige havde tænkt sig…

SMASH handler om hvad der sker, når konkurrence og jalousi blander sig i et venskab –
om elitesport, præstationskrav og store sportslige ambitioner – og om det virkelig er rigtigt, at man skal lære at tabe, før man kan vinde. 

Forestillingen er for de 10-14 årige og skabt på basis af de medvirkendes egne ungdomserfaringer med den ædle hvide sport – fra den tid, da Bjørn Borg og McEnroe svingede træketcherne over Wimbledons grønne græstæppe.

“..en rigtig udmærket forestilling, fermt spillet tennismæssigt og velspillet skuespilmæssigt: En velsignelse at se to spillere, der tør holde pauser, lade tanker udvikle sig, lade situationen bestemme gestik, mimik og replik…”

Janken Varden, Teateravisen

Medvirkende: Kristian Dinesen & Dirck Backer
Tekniker: Peter Rasmussen
Instruktion: Nils P. Munk
Manuskript: Sven Ørnø
Rekvisitør: Stine Skovgaard Worsøe
Bygger: Theis Witzel
Administration: Trine Warrer
Grafik: Milla Stærmose Kær
Foto: Søren Meisner
Støttet af Statens Kunstfond 

Alder:10-14 år
Refusion: Ja
Varighed: 50 min.
Spilleareal: B: 8m D: 12m H: 3,5m (målene er inkl. publikum, forestillingen spiller på gulv, og publikum sidder på alle 4 sider af scenen)
Antal tilskuere: 80-100
Mørklægning: Ja

Gå på opdagelse i vores øvrige tidligere forestillinger

Tidligere forestilling

Spor i vandet

Hans job er at undersøge vandet på det nye vandværk. En dag støder han på et mærkeligt resultat. Hans overordnede giver ham mundkurv på. Skal han…

Læs mere »
Tidligere forestilling

Snehvide

To troubadourer i pudder til halsen,tre forsøg på på at slå det gode ihjel,syv små dværge i tennisskoog et æbles vej gennem…

Læs mere »
Tidligere forestilling

Smash

10 – 14 år

Thomas spiller tennis. Hele tiden. For han har talent og vil være god – den bedste, ligesom Bjørn Borg.En dag kommer Frederik og Thomas lader ham…

Læs mere »
Tidligere forestilling

En mærkelig mand

Alt var som det skulle være og altid havde været. Men så en dag skete noget. En mærkelig mand flyttede til byen. Han var ikke lysegrøn som de andre,…

Læs mere »

Book en forestilling

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du er interesseret i en forestilling. Du har også mulighed for at sende os en besked via nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.