SIDSTE NYT:

 

Sæson 20/21:

Pandemiens begrænsninger taget i betragtning, var vi glade for at det stort set lykkedes os at gennemføre sidste efterårs turneprogram. Anderledes i foråret, hvor vi har været nødt til at aflyse og flytte alle planlagte forestillinger.

Nu ser vi - trods alt - frem til at kunne præsentere vores nyeste forestillinger på Aprilfestivalen i Holbæk, som  slet ikke er i april, men som alt andet også er flyttet: til 16. til 22. juni.  Vi krydser fingre for, at festivalen vil kunne afvikles fuldt ud, så vi atter i den kommende sæson kan få vores teater ud til det danske publikum.

 

"Tandfeen" er landet 

Vi har brugt tiden til at producere "Tandfeen" - efter endnu en vedkommende og eventyrlig Fupz-historie - og synes at det er lykkedes at lave en både sprælsk og rørende forestilling, hvor de 3 mænd på scenen virkelig får lov at udfolde en historie sammen udi både dukker, masker, kostumer og musik.

Ja, nu mangler vi bare publikum...! Den kan ses i Holbæk...

 

"Solsorten" vil ud at flyve

"Solsorten" blev skabt sidste år som co-produktion med Carte Blanche og er en billedrig og rørende dramatisering af Wolf Erlbruchs poetiske historie "Solsorten Fru Meier" - med musik, projektioner og dukkespil.

Efter coronaforløbet er forestillingen mere end flyveklar, og den kan ses i Holbæk...

 

"Pinocchio" atter på farten:

Vi har flyttet mange forestillinger og ser frem imod en længere og tæt turnéperiode med "Pinocchio" i Okt-Nov. 21, bl. a. vil vi spille på Festival of Wonder i Silkeborg og formentlig på Danmarks Teater Foreningers seminar i slutningen af november.