Smash

Thomas spiller tennis. Hele tiden. For han har talent og vil være god – den bedste, ligesom Bjørn Borg.
En dag kommer Frederik og Thomas lader ham spille med, bare for sjov. Han lærer ham slagene og tager ham også med i klubben.
Men så begynder Frederik at blive god – lidt bedre end Thomas lige havde tænkt sig…

SMASH handler om hvad der sker, når konkurrence og jalousi blander sig i et venskab –
om elitesport, præstationskrav og store sportslige ambitioner – og om det virkelig er rigtigt, at man skal lære at tabe, før man kan vinde. 

Forestillingen er for de 10-14 årige og skabt på basis af de medvirkendes egne ungdomserfaringer med den ædle hvide sport – fra den tid, da Bjørn Borg og McEnroe svingede træketcherne over Wimbledons grønne græstæppe.

“..en rigtig udmærket forestilling, fermt spillet tennismæssigt og velspillet skuespilmæssigt: En velsignelse at se to spillere, der tør holde pauser, lade tanker udvikle sig, lade situationen bestemme gestik, mimik og replik…”

Janken Varden, Teateravisen

Medvirkende: Kristian Dinesen & Dirck Backer
Tekniker: Peter Rasmussen
Instruktion: Nils P. Munk
Manuskript: Sven Ørnø
Rekvisitør: Stine Skovgaard Worsøe
Bygger: Theis Witzel
Administration: Trine Warrer
Grafik: Milla Stærmose Kær
Foto: Søren Meisner
Støttet af Statens Kunstfond 

Alder:10-14 år
Refusion: Ja
Varighed: 50 min.
Spilleareal: B: 8m D: 12m H: 3,5m (målene er inkl. publikum, forestillingen spiller på gulv, og publikum sidder på alle 4 sider af scenen)
Antal tilskuere: 80-100
Mørklægning: Ja

Gå på opdagelse i vores øvrige tidligere forestillinger

Tidligere forestilling

…Og så vågnede jeg

To nørder inviterer os indenfor til en eksperiment med en maskine, der gør det muligt at se ind i andre menneskers drømme. Men forsøget støder snart…

Læs mere »
Tidligere forestilling

Ven i skabet

7 – 12 år

Maria og Giulia er venner, rigtige venner.Sammen genoplever de mange af de venskaber, de har haft, siden de var børn: Det er sjovt og fuldt af liv…

Læs mere »
Tidligere forestilling

Rødhætte og ulven

Et velkendt eventyr i ny forklædning: Gys, grin og grum alvor for de 5-10 årige. To historiefortællere leger med historien, hinanden og publikum –…

Læs mere »
Tidligere forestilling

Solsorten

4 – 8 år
Tænk hvis der ikke er rosiner nok i kagen? Og hvad hvis man falder i sit snørebånd og forstuver foden – hvem skal så luge i radisebedet? Eller -…

Læs mere »

Book en forestilling

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du er interesseret i en forestilling. Du har også mulighed for at sende os en besked via nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.